Záhradná 98, 900 42, Dunajská Lužná

Online meditácie

Lektor

Ing. Iveta Slobodníková

Kategória

Meditácie

Prihlásení na kurz

Zatiaľ sa nikto neregistroval

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Course Reviews

Zatiaľ tu nie sú žiadne recenzie

NOVINKA - spravidla každý utorok (1h). Pre začiatočníkov aj pokročilých,   v čase 20:00-21:00h. 

Najbližšie :  14.2, 28.2, 2.3, 7.3, 21.3, 28.3

Online lekcie meditácie si môžete zakúpiť v ľubovoľnom počte (10 eur/1 meditácia) ako kredit , ktorý uveďte v prihláške. Po každej účasti sa vám kredit automaticky odpočíta. Pre pripojenie musíte mať zaplatené (min 10 eur) a poslať sms v tvare: LM + dátum (ktorý deň chcete pripojenie) + meno + mail adresa. Vyplňte prosím formulár v spodnej časti stránky, zaplaťte na uvedený účet, v poznámke uveďte skratku LM a počet. V deň lekcie vám príde link na pripojenie na vašu mail adresu. V určený čas kliknite a ste v online vyučovaní:-)

Každá 1h lekcia obsahuje krátky úvod s vysvetlením správnej polohy, dýchania, typu meditácie, účinkoch na zdravie a 30-45 minútovú meditáciu s relaxačnou hudbou. Naučíte sa základy meditácie, zažijete vždy nové meditácie zamerané na relaxáciu, doplnenie energie, koncentráciu a vizualizáciu, vhodné pre každého. S nami môžete meditovať po celý rok každý týždeň.

 

MEDITÁCIOU k zdraviu, vnútornej rovnováhe a zážitku vlastnej spirituality.  Lektorka   Iveta Slobodníková   je autorkou kníh o meditáciách a spiritualite vydaných doma aj v zahraničí (SR, Nemecko, USA) 

Odporúčame  publikáciu "Modrá planéta - malá kniha o veľkých meditáciach”  Ivety Slobodníkovej, ktorú môžete kúpiť priamo v našej Galérii ZIV alebo vám ju pošleme na dobierku.  Kniha obsahuje ucelený systém informácií, psychologických otázok, mentálnych techník a meditácií pre uvoľnenie zablokovaných tokov energie a tráum a rozvoj vedomia.

Ako sa registrovať na online meditácie:

Online lekcie meditácie si môžete zakúpiť v ľubovoľnom počte (10 eur/1 meditácia) ako kredit , ktorý uveďte v prihláške. Po každej účasti sa vám kredit automaticky odpočíta. Sumu pošlite na náš bankový účet číslo  IBAN: SK09 1100 0000 0026 1696 5088Prijatie prihlášky a platby Vám obratom potvrdíme, pošleme inštrukcie a link na pripojenie.

Neváhajte a rezervujte si svoje miesto

Naši hlavní lektori

Spoluzakladateľka združenia ZIV, lektorka umeleckých kurzov a kurzov rozvoja osobnosti, teambuildingových programov pre firmy, umeleckých programov, autorka meditačného systému Modrá Planéta, kníh a publikácií.

Cena : 10 €

Max. počet miest: : 50

Obtiažnosť : Pre všetkých

Lokalita : ZIV

Druh : Platený